Zomerbar KSA Petegem

Beste ouders

Net zoals vorig jaar zullen wij met KSA Petegem een zomerbar organiseren in het laatste weekend van juni. Dit jaar zal deze dus doorgaan op vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni. Hieronder vinden jullie een overzicht van wat dit weekend zal inhouden:

𝗪𝗔𝗧?
Een driedaagse Zomerbar tussen de bomen achter ons lokaal. Het weekend staat in thema van veel zon, cocktails, lekker eten en plezier!🍻🍹

𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 - 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝘄𝗼𝗿𝗸 𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆
Nodigen we jullie graag uit op onze afterwork party, waar je gezellig eentje (maar waarschijnlijk meerdere) kan drinken en helemaal tot rust kan komen door onze zomerse vibes.

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 - 𝗭𝗼𝗺𝗲𝗿𝗯𝗮𝗿
Is de hoogdag van onze zomerbar. Hierbij is iedereen welkom om een hele dag samen met ons te vertoeven in een feestelijke setting. ’s Avonds wordt er een streepje muziek voorzien door lokale bandjes en DJ’s en sluiten we de avond af in stijl.

𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 - 𝗧𝗮𝗽𝗮𝘀𝗱𝗮𝗴
Sluiten we dit fantastisch weekend af met een fameuze tapasdag. Jullie zullen vooraf lekkere tapasplanken bij ons kunnen bestellen om die samen met vrienden en familie op te peuzelen. Zalig toch?

Elke dag staat er dus iets anders op de planning, maar één ding is zeker we maken er altijd een feestje van!
Misschien wel het grootste pluspunt: inkom hoef je helemaal niet te betalen! 😊
PS: Tenslotte moeten ook de bobs onder jullie zich geen zorgen maken.
Er wordt een ruim aanbod aan non-alcoholische dranken voorzien zodat ook jullie smaakpapillen zich in een heuse feeststemming zullen bevinden!

𝗪𝗔𝗔𝗥?
De Zomerbar gaat door aan het lokaal van KSA Petegem (Kastanjelaan 29, 9800 Deinze)

𝗗𝗔𝗚𝗣𝗟𝗔𝗡𝗡𝗜𝗡𝗚:
Vrijdag 23/06: afterwork party
- Start 17u
- DJ’s vanaf 21u
- O-Beats 21u tot 22u30
- Einde 03u
Zaterdag 24/06: Zomerbar
- Start 14u
- Bandjes vanaf 16u30
- Dj’s om 21u
- Einde 03u
Zondag 25/06: tapas
- Start 11u
- Tapas kan besteld worden! Dit kan op volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1LoEyQpQGnpKP11r9SKK18hKugsjCEDz2lIPTHpHdOik/viewform?fbclid=IwAR1xUonc0v1qf-FHZdLNOoELQDa1T9oqP0lvRC5jXp8vPg1LAiSKVCZgRtg&edit_requested=true

- Einde 21u

Hopelijk zien we jullie allemaal daar!