Inschrijven

Hee jij daar !

Wil jij je inschrijven in de leukste ksa van het land? Wel, dan ben je hier aan het juiste adres! De enthousiaste leiding van KSA Petegem staan drie keer per maand klaar om jullie met spetterende activiteiten te verwennen!

De activiteiten voor de -12 gaan meestal door op zaterdag van 14u tot 17u. De activiteiten voor de +12 vallen vaak op een vrijdag- of zaterdagavond.

Naast de gewone activiteiten gaan we ook op weekend en op kamp.

Jullie moeten natuurlijk ook verzekerd zijn en daarom vragen we 35 euro inschrijvingsgeld (verzekering en vieruurtjes inbegrepen). Wil je gebruik maken van ons sociaal tarief? Klik HIER voor meer info. 

Download hier onze inschrijvingsbundel 2023-2024. In deze bundel vind je vijf belangrijke documenten:

  • Een dubbelzijdige inschrijvingsfiche
  • Een brief met alle info over de betaling
  • Een brief over ons mailingsysteem. Om de registratie hierbij te vergemakkelijken kan u van onderliggende knop gebruikmaken. 

  • Een individuele medische fiche
  • Een brief over ons sociaal tarief

Wij raden u sterk aan om een KSA Petegem T-shirt aan te kopen. Zo is uw kind goed te herkennen tijdens de activiteiten. De T-shirt kan u voor of na de activiteiten aankopen. De kostprijs bedraagd 10 euro

Het verplichte sjaaltje kost 2,5 euro.

Vrijblijvend kan een KSA Petegem sweater (€30) of pet (€8) worden aangekocht.

Deze bovenstaande bedragen (T-shirt, sweater, pet en sjaaltje) dien je rechtstreeks af te geven aan de leiding op één van de volgende activiteiten

Groetjes van de voltallige leiding!