Weekend -12

Weekend -12


Klik HIER voor het weekendboekje (Pagadders, Leeuwkes, Kabouters)

Klik HIER voor het weekendboekje (Sloebers en Joro's)


Beste ouders, liefste leden

Het is weer bijna zover, het KSA weekend voor de -12 komt eraan! Voor de Pagadders, Leeuwkes en Kabouters gaat dit door van vrijdag 18 tot zondag 20 maart. Voor de Sloebers en Joro’s gaat het weekend door van vrijdag 25 tot zondag 27 maart. Voor alle groepen zal het weekend plaatsvinden in Avelgem. We verblijven in ‘Chiro Avelgem', voor wie het gebouw al eens wil bekijken (https://www.chiroavelgem.be). Het is een groot gebouw met een groot grasveld naast. We zullen dus zeker heel veel leuke spelletjes kunnen spelen!


Tijdens het weekend begeven we ons bij de politie! Het thema is namelijk ‘De Buurtpolitie’! Aan de hand van superveel spelletjes zullen we de buurtpolitie verkennen. We hopen dat jullie voltallig aanwezig zullen zijn zodat we er een onvergetelijk weekend van kunnen maken!


Om je in te schrijven voor dit toffe weekend vragen wij om 35 euro te storten op het rekeningnummer BE80 1030 4214 7477. Vergeet zeker niet om de naam en de groep waar jullie spruit in zit te vermelden wanneer je dit doet. Het is heel belangrijk dat uw zoon/dochter al is ingeschreven bij ons in de KSA! Na de betaling verwachten we een bevestigingsmail van de inschrijving. Zonder deze mail is de inschrijving niet compleet. Deze mail kan gestuurd worden naar vercoutere.thibo@gmail.com , dit om verwarring te vermijden. Inschrijven kan tot en met 10 maart 2022.


De weekendplaats bevindt zich in de Driesstraat 69, 8580 Avelgem. Wij zorgen voor de heenreis met de bus. Afhalen dienen jullie te doen. Na inschrijving, ontvangen jullie een weekendboekje die meer in detail gaat. Verdere info volgt dus nog!


Twijfel niet om mee te gaan, het wordt een super leuk weekend!

Lieve groetjes van jullie voltallige leiding


Michiel, Thibo, Dries, Fien, Arthur, Anouk, Gauthier, Stan, Anna, Gert-Jan, Yaro, Febe, Pieter-Jan, Leonie, Jens, Jasper, Iben, Kato, Jorben, Tiemon, Jarno, Arno, Stef, Gilles, Laure, Klaartje, Seppe, Lotte, Tibo, Valentine, Richard, Arne, Julia, Jarni, Lucas, Rune, Lune, Bea, Andres, Simon, Noah, Yentl, Anthony, Amber, Emiel, Milan, Nicolas
Weekend -12 KSA Petegem