Weekend -12

Klik HIER voor het weekendboekje.

Hou zeker een plaatsje vrij in jullie agenda van vrijdag 29 maart tot zondag 31 maart, want dan gaan we weer op weekend! Het weekend zal plaatsvinden in Heuvelland. We verblijven in ‘De Bosgeus', voor wie het gebouw al eens wil bekijken (https://bosgeus.weebly.com/). Het is een groot gebouw met een groot grasveld naast. We zullen dus zeker heel veel leuke spelletjes kunnen spelen!


Tijdens het weekend begeven we ons in de jungle! Het thema is namelijk ‘Jumanji’! Aan de hand van superveel spelletjes zullen we de jungle verkennen. We hopen dat jullie voltallig aanwezig zullen zijn zodat we er een onvergetelijk weekend van kunnen maken!


Om je in te schrijven voor dit toffe weekend vragen wij om 35 euro storten op het rekeningnummer BE80 1030 4214 7477. Vergeet zeker niet om de naam en de groep waar jullie spruit in zit te vermelden wanneer je dit doet. Het is heel belangrijk dat uw zoon/dochter al is ingeschreven bij ons in de KSA! Na de betaling verwachten we een bevestigingsmail van de inschrijving. Zonder deze mail is de inschrijving niet compleet. Deze mail kan gestuurd worden naar stefbalcaen@live.be, dit om verwarring te vermijden. Inschrijven kan tot en met 20 maart.


De weekendplaats bevindt zich in de Dranouterstraat 24, 8950 Heuvelland. Wij zorgen voor de heenreis met de bus. Afhalen dienen jullie te doen.
Na inschrijving, ontvangen jullie een weekendboekje over hoe en wat. Verdere info volgt dus nog.


Twijfel niet om mee te gaan, het wordt een super leuk weekend!


Lieve groetjes van jullie voltallige leiding


Seppe, Stan, Anna, Maarten & Stef
Wout, Klaartje, Jens, Tibo, Fien & Xander
Valentine, Julia, Leonie, Jasper, Tiemon & Céline
Andres, Yentl, Rune, Anthony & Jorben