Weekend -12

Liefste pagadders, kabouters, sloebers en joro’s

Hou zeker een plaatsje vrij in jullie agenda van vrijdag 16 maart tot 18 maart, want dan gaan we weer op weekend! Het weekend zal plaatsvinden in Poperinge. We verblijven in ‘Ter Elven', voor wie het gebouw al eens wil bekijken. Het is een groot gebouw met een groot grasveld naast. We zullen dus zeker heel veel leuke spelletjes kunnen spelen!

Tijdens het weekend verhuizen we naar de toekomst. Het thema is namelijk 'KSA Petegem back to the future'! Aan de hand van superveel spelletjes zullen we de wereld rondreizen. We hopen dat jullie voltallig aanwezig zullen zijn zodat we er een onvergetelijk weekend van kunnen maken!

Om je in te schrijven voor dit toffe weekend vragen wij om 35 euro storten op het rekeningnummer BE80 1030 4214 7477. Vergeet zeker niet om de naam en de groep waar jullie spruit in zit te vermelden wanneer je dit doet! Na de betaling verwachten we een bevestigingsmail van de inschrijving. Deze mail kan gestuurd worden naar stefbalcaen@live.be, dit om verwarring te vermijden.

Inschrijven kan tot en met 9 maart.

De weekendplaats bevindt zich in de Bethunestraat 11 te Poperinge. Wij zorgen voor de heenreis met de bus. Afhalen dienen jullie te doen.

Na inschrijving, ontvangen jullie een weekendboekje over hoe en wat. Verdere info volgt dus  nog.

Twijfel niet om mee te gaan, het wordt een super leuk weekend!

 

Lieve groetjes van jullie voltallige leiding

Stef, Seppe, Anna, Xander en Klaartje          

Jorben, Fien, Gentiel, Valentine, Wout, Febe, Stan en Tiemon

Jarni, Valentine, Julia, Yentl, Anthony en Andres     

Jens, Maarten, Rune, Kato, Celine en Leonie