Weekend -12

Liefste pagadders, kabouters, sloebers en joro’s

Hou zeker een plaatsje vrij in jullie agenda van 3 tot 5 maart, want dan gaan we weer op weekend! Het weekend zal plaatsvinden in Sint-Gillis-Waas. We verblijven in ‘De Nieuwe Statie’, voor wie het gebouw al eens wil bekijken. Het is een groot gebouw met een groot grasveld naast. We zullen dus zeker heel veel leuke spelletjes kunnen spelen!

Tijdens het weekend blijven we niet enkel in België. Het thema is namelijk reis rond de wereld! Aan de hand van superveel spelletjes zullen we de wereld rondreizen. We hopen dat jullie voltallig aanwezig zullen zijn zodat we er een onvergetelijk weekend van kunnen maken!

Om je in te schrijven voor dit toffe weekend moet je 35 euro storten op het rekeningnummer BE80 1030 4214 7477. Vergeet zeker niet om je naam en je groep te vermelden wanneer je dit doet! Na de betaling verwachten we een bevestigingsmail van de inschrijving. Deze mail kan gestuurd worden naar katomaebe@hotmail.com, dit om verwarring te vermijden.

Inschrijven kan tot en met 26 februari.

De weekendplaats bevindt zich in de Stationstraat 203 te Sint-Gillis-Waas. Wij zorgen voor de heenreis. Verdere info volgt nog.

Op 8 februari is er een infoavond in ons lokaaltje betreffende het weekend en het kamp. Kom dus zeker eens af voor wat extra duiding.

Twijfel niet om mee te gaan, het wordt een super leuk weekend!

Lieve groetjes van jullie voltallige leiding

Fien, Valentine, Stef, Jorben

Anna, Febe, Stan, Wout, Tiemon

Seppe, Jarni, Stijn, Julia, Kato

Yentl, Jens, Maarten en Rune