UPDATE COVID-19

UPDATE 12-11-2020

Beste ouders

Afgelopen dinsdag werden de huidige coronamaatregelen betreffende de werking van Deinse (jeugd)verenigingen verlengd.

Concreet wil dit zeggen dat onze werking tot nader order niet zal opstarten. Er zullen voorlopig dus voor geen enkele leeftijdsgroep fysieke activiteiten doorgaan.

Maar, niet getreurd! We laten jullie niet in de steek. Vanaf nu zaterdag 14 november worden opnieuw online activiteiten georganiseerd.

Via onze Facebookgroep “KSA Petegem (info activiteiten & werking)” zullen we jullie elke zaterdag om 14u verrassen met opnieuw een leuke opdracht.

Hopelijk tot snel!

Groetjes
De leiding


UPDATE 22-10-2020

Beste ouders

We hebben jammer genoeg vernomen dat er twee van onze leden positief hebben getest op corona. Het gaat over een kabouter en een sloeber, u zal nog een aparte brief ontvangen indien uw kind in een van deze groepen zit en aanwezig was op de vorige activiteit.

Omdat we het zekere voor het onzekere willen nemen en zo de verspreiding van het virus willen tegengaan, hebben we besloten om de KSA-activiteiten twee weken stil te leggen. Het gaat over het weekend van 23-24-25 oktober en het weekend van 30-31 oktober - 1 november. Na deze twee weken evalueren we de situatie en stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte van de verdere werking van onze KSA.

Niet getreurd, gelukkig hoeft niet alles te stoppen. Onze marsepeinverkoop gaat nog altijd door zoals gepland, in het weekend van 31 oktober - 1 november. Jullie kunnen nog tot en met 28 oktober een bestelling plaatsen. We nemen alle nodige maatregelen om onze marsepeinverkoop zo vlot en corona-proof mogelijk te laten verlopen. We zouden het dus super vinden mochten jullie allemaal nog een zakje/paar zakjes kopen 

Mochten jullie nog met vragen zitten, mogen jullie ons zeker nog contacteren.

Alvast onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot binnen twee weken!

Heeeel veel groetjes
De leiding