STUNTDAG

Beste ouders

WANNEER: zaterdag 26 oktober 2019 van 13.15 – 17u00

WAAR: om 13u15 spreken we af aan de jachthaven bij de ingang van de Brielmeersen, dat is ook de plaats waar we elkaar terugzien om 17u00.

VOOR WIE: alle groepen van Gewest Leiestreek


Naar ‘jaarlijkse’ gewoonte staat Stuntdag weer voor de deur. Met het gewest Leiestreek willen we er ook dit jaar een fijne dag van maken. Dit jaar met extra activiteiten.

Het gewest is een overkoepelende organisatie die ervoor zorgt dat de verschillende KSA’s van gewest Leiestreek in contact komen met elkaar. Dit doen ze aan de hand van verschillende activiteiten zoals gewestweekend, stuntdag, …

Op 26 oktober vindt de eerste activiteit plaats waarbij wij als KSA Petegem het opnemen tegen de andere KSA’s in verschillende leuke spelletjes (wij gaan ze uiteraard allemaal verslaan).

Omdat we deze dag met enorm veel kinderen zullen zijn en het gewest graag wil weten hoeveel leden er deelnemen, vragen we om via onderstaande link in te schrijven tegen ten laatste dinsdag 23 oktober.  Deze aantallen zijn nodig om voor iedereen een hapje en een drankje te kunnen voorzien. Normaal vraagt het gewest hiervoor 1 euro per kind, maar wij laten dit voor jullie achterwege en zullen dit met onze kas verrekenen.

 

 

Mochten jullie vragen hebben, contacteer ons gerust.

Vele groeten en knuffels van de voltallige leiding!!