Stuntdag

Stuntdag Zaterdag 27 oktober 2018

Beste ouders!

Naar ‘jaarlijkse’ gewoonte staat stuntdag weer voor de deur. Met het gewest Leiestreek willen we er ook dit jaar een fijne dag van maken. Dit jaar met extra activiteiten.
Het gewest is een overkoepelende organisatie die ervoor zorgt dat de verschillende KSA’s van gewest Leiestreek in contact komen met elkaar. Dit doen ze aan de hand van verschillende activiteiten zoals gewestweekend, stuntdag, …
Op 27 oktober vindt de eerste activiteit plaats waarbij wij als KSA Petegem het opnemen tegen de andere KSA’s in verschillende leuke spelletjes (wij gaan ze uiteraard allemaal verslaan).
Omdat we deze dag met enorm veel kinderen zullen zijn en het gewest graag wil weten hoeveel leden er deelnemen, vragen we om onderstaande link in te vullen tegen ten laatste woensdag 24 oktober. Aangezien het gewest deze activiteit organiseert vragen we uitzonderlijk het bedrag van 2 euro. Zo kunnen zij alle activiteiten uitwerken, de leden voorzien van een koekje, een sapje en een schildje (de embleempjes die de leiding op hun hemd hebben hangen, de kindjes kunnen dit dan eventueel op hun sjaaltje naaien).


WANNEER: zaterdag 27 oktober 2018 van 13.15 – 17u00

WAAR: om 13u15 spreken we af aan de jachthaven bij de ingang van de brielmeersen, dat is ook de plaats waar we elkaar terugzien om 17u00.

VOOR WIE: alle groepen van Gewest Leiestreek


https://goo.gl/forms/B5q1pypBKu7uIDzu2


Het bedrag van 2 euro kunt u in de brievenbus steken van onderstaande leiding. Graag ook de naam en groep van uw zoon/dochter:

• Sint-Hubertstraat 279A (Wout vermaercke)

• Eggestraat 57 ( Seppe Wullens)

• Kastanjelaan 29 ( Ksa Petegem)

• Eventueel kan het ook de dag zelf afgegeven worden voor de start van de activiteit.


Mochten jullie vragen hebben, contacteer ons gerust.

Vele groeten en knuffels van de voltallige leiding!!