Startdag 2021

Dag liefste Pagadders, Leeuwkes, Kabouters, Sloebers, Joro’s, +12'ers, +14'ers en +16'ers!

Zijn jullie klaar voor weer een spetterend evenement van KSA Petegem? Op zaterdag 11 september 2021 starten wij ons werkjaar met een feestelijke Startdag. Dat mogen jullie zeker niet missen! We zetten even op een rij wat er dan te beleven valt.

Zaterdag 11 september gaat volgens onderstaande planning onze Startdag door. Iedereen is hierop welkom om kennis te maken met onze jeugdbeweging. Wat zal er deze dag allemaal te beleven zijn? Heel veel! Er zal o.a. een springkasteel, een avonturenparcours en een slingerbak aanwezig zijn. Voor de +12'ers,+14'ers en +16'ers blijft de activiteit een verrassing.

Deze dag kunnen jullie je ook inschrijven voor het nieuwe werkjaar en (eventueel) een nieuwe T-shirt, trui, sjaaltje en/of pet kopen. Wij komen ook echter, in de mate van het mogelijke, voor de startdag langs om uw zoon of dochter in te schrijven.

De planning ziet er als volgt uit:

  • Zaterdagvoormiddag:

Pagadders, Leeuwkes en Kabouters van 09:00 uur tot en met 12:00 uur.

  • Zaterdagnamiddag:

Sloebers, Joro’s, +12'ers, +14 'ers en +16'ers van 14:00 uur tot en met 17:00 uur.

Er zal dit jaar ook opnieuw de mogelijkheid zijn voor de ouders om iets te drinken aan onze bar gedurende de activiteit.

We hopen jullie allen te verwelkomen op deze dag. Vriendjes en vriendinnetjes zijn steeds welkom! En vergeet zeker jullie goed humeur niet!

Groetjes de voltallige leidingsploeg, het feestcomité en het bouwfonds.