Startdag 2017

Dag liefste pagadders, kabouters, sloebers, joro’s, +12-ers, +14-ers!

Op zaterdag 9 september 2017 starten wij ons werkjaar met een spetterende startdag. Dat mogen jullie zeker niet missen! We zetten even op een rij wat er dan te beleven valt.

Zaterdag 9 september is er van 14 uur tot 17 uur onze startdag. Iedereen is hierop welkom om kennis te maken met onze jeugdbeweging.
Wat zal er deze dag allemaal te beleven zijn? Heel veel! Er zal o.a. een springkasteel, een avonturenparcours met apenbrug en paintball aanwezig zijn. Natuurlijk worden er ook typische KSA Petegem spellen gespeeld maar deze gaan we nog niet verklappen.

Ook voor jullie ouders wordt er dit jaar iets voorzien. Jullie ouders zijn welkom op een gezellige bar aan ons lokaal. Hier kunnen ze doorheen de namiddag een praatje slaan met andere ouders, oud-leiding en leiding.

Deze dag kunnen jullie je ook inschrijven voor het nieuwe werkjaar en (eventueel) een nieuwe T-shirt (10 euro) of sjaaltje (2.5 euro) of petje (8 euro) kopen. Wij komen ook echter, in de mate van het mogelijke, voor de startdag langs om uw kind in te schrijven. Inschrijven voor een werkjaar kost 30 euro.

We hopen jullie allen te verwelkomen op deze dag. Vriendjes en vriendinnetjes zijn steeds welkom! En vergeet zeker jullie goed humeur niet!

Groetjes de voltallige leidingsploeg, het feestcomité en het bouwfonds.