Startdag 2016

STARTDAG KSA PETEGEM 10 SEPTEMBER 2016

Op onze startdag willen we nieuwe leden een warm welkom geven en hen laten kennismaken met onze jeugdbeweging. Je bent vast en zeker niet de enige nieuweling die op deze dag voor de eerste keer langskomt! Op het programma staan heel wat groepsspelen voor jong en oud, zoals een death ride, een grote watersplash, coole spelletjes, een toneeltje enzoverder. Op die manier kan je de groep een beetje leren kennen.

WIL JE ERBIJ ZIJN?

Dan kan je bij ons komen aan ons KSA lokaal op het adres Kastanjelaan 29 (straatje achter de Palaestra) op zaterdag 10 september om 14u.

WAT DOEN WE?

Bijna elke zaterdag van de maand trakteren wij onze leden op een ongelofelijk leuke namiddag. Op ons programma staan bijvoorbeeld estafetten, stadsspelen en een onvergetelijk kamp met supertoffe leiding!

NIEUW  NIEUW   NIEUW

Vanaf september krijgt KSA Petegem er een nieuwe groep bij!

Sedert enkele jaren neemt de vraag naar een groep voor de allerkleinsten steeds toe. We willen hier vol enthousiasme op ingaan en daarom gaat een nieuwe groep voor deze leeftijd van start op 10 september 2016. Het wordt een groep voor kinderen uit de derde kleuterklas. Binnenkort zijn de 5-jarigen dus ook welkom tijdens onze activiteiten.