Speeldorp Petegem kermis

Dag allerliefste KSA’ers en ouders

De activiteit van zaterdag 30/09/2017 is iets anders dan een wekelijkse activiteit. Die zaterdag is het immers Petegem Kermis in onze deelgemeente. Wij zorgen dat weekend voor een namiddag vol plezier aan het oude politiecommissariaat te Petegem van 14u tot 17u. We organiseren tal van activiteiten zoals een slingerbak, reuzentafelvoetbal, paintball, massaspelen en veel meer.

Deze namiddag is niet enkel voor leden van de KSA doordat het doorgaat in samenwerking met de organisatie van Petegem Kermis. Ieder kind kan aansluiten wanneer hij wil tussen 14u en 17u, voor de leden is dit dus de normale uurregeling. Doordat alle kinderen welkom zijn deze namiddag werken we met een systeem van een stempelkaart. Per activiteit krijgt het kind een stempel. Bij een volle stempelkaart zorgen wij voor een verrassing op het einde van de dag. Tijdens de activiteit serveren wij koffie en gebak in de tent van Petegem Kermis, de ouders, grootouders, … zijn dus zeker ook welkom op deze activiteit.

Wat?
Activiteit Petegem Kermis van 14u-17u.

Waar?
Oud politiecommissariaat te Petegem, kruising Kastanjelaan en Oostkouterlaan

Extra:
Koffie en gebak in de tent van Petegem Kermis.

Dit is dus een zeer gezellig bijzijn voor alle mensen van Petegem en de sympathisanten. Iedereen is dus welkom voor er een super namiddag van te maken. Bij vragen over deze activiteit mag u steeds de leiding contacteren.

Vele groeten van de voltallige leiding.