Sinterklaas

Liefste pagadders, kabouters, sloebers, joro’s, +12’ers, +14’ers en +16’ers


Binnenkort is het weer zo ver, dan is Sinterklaas terug in het land! Jullie leiding heeft hem natuurlijk gezegd hoe braaf jullie wel niet zijn en daarom wil hij een bezoekje komen brengen aan ons lokaaltje. Iedereen wordt verwacht op zaterdag 1 december om 18u (20u voor +12, +14 en +16) in ons lokaal om de Sint een waardige ontvangst te geven. Om 21u (22u voor +12, +14 en +16) mogen jullie ouders jullie daar terug komen halen!


Bij deze gelegenheid hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje. Wij voorzien overheerlijke klaaskoeken en chocomelk. Als je bij dit feest wil zijn, vul dan onderstaand strookje in voor woensdag 28 november. We vragen hiervoor ook €2. Het is belangrijk dat jullie op tijd inschrijven zodat wij zeker voldoende kunnen voorzien. Je strookjes kan je binnensteken in de brievenbus aan ons lokaal (kastanjelaan 29) of bij:


Jasper Declercq

Poelstraat 7

9800 Deinze


Groetjes van jullie leiding!


Ik, ouder van ……………………………………………………..van de pagadders/kabouters/sloebers/joro’s/+12/+14/+16, schrijf mijn zoon/dochter in voor het sinterklaasfeestje op 1 december. Hierbij geef ik €2 mee voor klaaskoeken, chocolademelk, …