Petegem Kermis

Dag allerliefste KSA'ers en ouders,

De activiteit van zaterdag 06/10/2018 is iets anders dan een wekelijkse activiteit. Die zaterdag is het immers Petegem Kermis in onze deelgemeente. Wij zorgen dat weekend voor een namiddag vol plezier aan het oude politiecommissariaat te Petegem van 14u tot 17u. Dit jaar organiseren we tal van verschillende activiteiten rond kermis en highland games. Zo zal er voor elk wat wils zijn.

Deze namiddag is niet enkel voor leden van de KSA aangezien het doorgaat in samenwerking met de organisatie van Petegem Kermis. Ieder kind kan dus vrijblijvend aansluiten en kiezen welk spel hij speelt. De leden van de KSA zullen een volwaardige activiteit krijgen waarin ze samen met de leiding alle verschillende activiteiten spelen. Voor hen is het dus eigenlijk een normale activiteit van 14u tot 17u. Verder maakt ieder kind kans op een prijs aangezien er per spel en per leeftijdscategorie een prijs valt te winnen. Tijdens de activiteit serveren wij koffie en pannenkoeken in de tent van Petegem kermis. Het is dus zeker een aanrader om eens langs te komen met familie of vrienden. Iedereen is welkom!

Wat?
Activiteit Petegem Kermis van 14u-17u

Waar?
Oud politiecommissariaat te Petegem, kruising Kastanjelaan en Oostkouterlaan

Extra:
Koffie en pannenkoeken in de tent van Petegem Kermis

Dit is dus een zeer gezellig bijzijn voor alle mensen van Petegem en de sympathisanten. Iedereen is dus welkom voor er een super namiddag van te maken. Bij vragen over deze activiteit mag u steeds de leiding contacteren.

Vele groeten van de voltallige leiding.