Marsepeinverkoop

Beste KSA-ers en ouders,

Zoals elk jaar organiseert KSA Petegem zijn jaarlijkse marsepeinverkoop. Samen gaan we met de kindjes van deur tot deur om geld in te zamelen voor KSA Petegem. Met dit geld kunnen we nieuw materiaal aankopen. We spreken daarvoor af op zaterdag 16 oktober om 14 u aan ons lokaal. Om 17u kunnen jullie papa en mama jullie terug komen halen om huiswaarts te keren. We hopen op een grote opkomst zodat we met z’n allen veel kunnen verkopen.

Aangezien we niet iedereen een bezoekje aan huis gaan kunnen brengen, organiseren we zoals elk jaar een voorverkoop. Op het bijgevoegde blad kunnen jullie de naam, het adres en het aantal zakjes die hij of zij willen kopen, invullen. Per zakje marsepeinbolletjes vragen wij €3,50. Dit blad kan je dan op één van de volgende activiteiten afgeven of binnensteken op één van de onderstaande adressen samen met het gepaste bedrag.

Jarno Vermeeren                                                                          
Pelikaanlaan 27                                                                                 
9800 Deinze                                                                             
0477/719945    

Kato Maebe 
Sint-Hubertstraat 120
0492/961092

Je kan je briefje natuurlijk ook altijd in de brievenbus van ons KSA lokaal deponeren. Dit is in de kastanjelaan 29, 9800 Deinze.

De voorverkoop is jaarlijks het grootste deel van onze verkoop, dus vraag het allemaal eens aan de opa’s, oma’s, vrienden, buren of familie om marsepeinbolletjes te kopen. We vragen wel om het blad van de voorverkoop ten laatste op woensdag 13 oktober binnen te steken.

Uiteraard voorzien wij voor de persoon die de meeste zakjes marsepeinbolletjes in voorverkoop heeft verkocht een spetterende prijs. Dus wij zouden zeggen, verkopen maar!

De bestelde marsepeinbolletjes kunnen jullie dan zaterdag 16 oktober afhalen in ons lokaal om 14u of 17u.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Groetjes

KSA Petegem