Marsepeinverkoop

Beste KSA-ers en ouders
 

Zoals elk jaar organiseert KSA Petegem zijn jaarlijkse marsepeinverkoop. We gaan met de kindjes van deur tot deur om geld in te zamelen voor KSA Petegem waar we nieuw materiaal mee kunnen kopen. We spreken daarvoor af op zaterdag 12 oktober om half 2 aan ons lokaal. Om 17u kunnen jullie papa of mama jullie weer komen halen. We hopen op een grote opkomst zodat we veel kunnen inzamelen. Voor onze jongste groepen (Pagadders, Leeuwkes, Kabouters) wordt er nog een aparte activiteit voorzien.

Aangezien we niet iedereen een bezoekje kunnen brengen doen we ook elk jaar een voorverkoop. Op het bijgevoegde blad kunnen jullie de naam, het adres en het aantal zakjes die hij of zij willen kopen invullen. Per zakje marsepeinbolletjes vragen wij €3,5. Dit blad kan je dan op één van de volgende activiteiten afgeven of binnensteken op één van de onderstaande adressen samen met het gepaste bedrag.

 

Jarno Vermeeren

Pelikaanlaan 27, 9800 Deinze

0477/719945

 

Leonie Maebe                                                         

Sint-Hubertstraat 120, 9800 Deinze                      

0491/301036                                                   

 

Je kan je briefje natuurlijk ook altijd in de brievenbus van ons KSA lokaal deponeren. Dit is in de kastanjelaan 29, 9800 Deinze.

De voorverkoop is jaarlijks het grootste deel van onze verkoop, dus vraag het allemaal eens aan de opa’s, oma’s, vrienden, buren of familie om marsepeinbolletjes te kopen. We vragen wel om het blad van de voorverkoop ten laatste op woensdag 9 oktober binnen te steken.

De bestelde marsepeinbolletjes kunnen jullie dan zaterdag 12 oktober afhalen in ons lokaal om 13u30 of 17u.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Groetjes

KSA Petegem