Marsepeinverkoop

Zoals elk jaar organiseert KSA Petegem opnieuw zijn jaarlijkse marsepeinverkoop. Hierbij gaan we met de kindjes van deur tot deur om geld in te zamelen voor KSA Petegem. Met het ingezamelde geld kunnen wij dan nieuw spelmateriaal kopen voor tijdens de activiteiten. We spreken hiervoor af op zaterdag 3 november om half 2 aan ons lokaal. Om 17u kunnen jullie papa en mama jullie weer komen halen. We hopen op een grote opkomst zodat we veel kunnen inzamelen.

Aangezien het organisatorisch gezien niet mogelijk is om iedereen thuis een bezoekje te brengen, organiseren we elk jaar ook een voorverkoop. Op een blad kunnen jullie de naam, het adres en het aantal zakjes die hij of zij willen kopen, invullen. Per zakje marsepeinbolletjes vragen wij 3,5 euro. Dit blad kan je op één van de volgende activiteiten afgeven of binnensteken op één van de onderstaande adressen samen met het gepaste bedrag.

Andres Vandamme                                                           Kevin Van Hee

Nieuwgoedlaan 7                                                              Toekomststraat 77

9800 Deinze                                                                      9800 Deinze

0470 35 67 86                                                                   0470 52 68 68

Je kan je briefje natuurlijk ook altijd in de brievenbus van ons KSA lokaal deponeren (Kastanjelaan 29, Deinze).

De voorverkoop maakt deel uit van het grootste deel van onze verkoop en om dit nog een beetje te stimuleren is er een grote snoep- en sneukelmand voorzien voor de persoon die het meeste zakjes in voorverkoop kan verkopen. Dus vraag dit allemaal eens aan de opa’s en oma’s, vrienden, buren of familie en misschien is deze prijs dan wel voor jou. Gelieve het blad van de voorverkoop ten laatste op woensdag 31 oktober binnen te steken.

De bestelde marsepeinbolletjes kunnen jullie dan zaterdag 3 november komen afhalen in ons lokaal om 13u30 of 17u.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Groetjes

KSA Petegem