Marsepeinverkoop

Beste KSA-ers en ouders,

Zoals elk jaar organiseert KSA Petegem zijn jaarlijkse marsepeinverkoop. We gaan met de kindjes van deur tot deur om geld in te zamelen voor KSA Petegem waar we nieuw materiaal mee kunnen kopen. We spreken daarvoor af op zaterdag 18 november om half 2 aan ons lokaal en om 17u kunnen jullie papa en mama jullie weer komen halen. We hopen op een grote opkomst zodat we veel kunnen inzamelen.

Aangezien we niet iedereen een bezoekje kunnen brengen thuis doen we ook elk jaar een voorverkoop. Op het bijgevoegde blad kunnen jullie de naam, het adres en het aantal zakjes die hij of zij willen kopen invullen. Per zakje marsepeinbolletjes vragen wij €3,5. Dit blad kan je dan op één van de volgende activiteiten afgeven of binnensteken op één van de onderstaande adressen samen met het gepaste bedrag.

Jarno Vermeeren                                                                                                                                                     
Pelikaanlaan 27, 9800 Deinze                                                                               
0477/719945 

Jarni Eggermont

Eggestraat 25, 9800 Deinze

0478/701718                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Je kan je briefje natuurlijk ook altijd in de brievenbus van ons KSA lokaal deponeren. Dit is in de kastanjelaan 29, 9800 Deinze.

De voorverkoop is jaarlijks het grootste deel van onze verkoop en om dit nog een beetje te stimuleren is er een grote snoep - en sneukelmand voorzien voor diegene die het meeste zakjes in voorverkoop kan verkopen. Dus vraag het allemaal eens aan de opa’s, oma’s, vrienden, buren of familie en misschien is deze prijs dan wel voor jou. We vragen wel om het blad van de voorverkoop ten laatste op woensdag 15 november binnen te steken.

De bestelde marsepeinbolletjes kunnen jullie dan zaterdag 18 november afhalen in ons lokaal om 13u30 of 17u.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Groetjes,

KSA Petegem