Kaas- en wijnavond

Beste leden en ouders van leden!

Wij nodigen u graag uit op de 7de editie van onze succesvolle Kaas-en Wijnavond op zaterdag 22 april!

De dag begint reeds in de namiddag. Voor de leden is er om 14u activiteit op de speelplaats van Basisschool Sint Hendrik (Oostkouterlaan 7, 9800 Deinze). Om 17u is deze activiteit spijtig genoeg afgelopen, maar niet getreurd, want van 17u tot 18u voorzien wij een gezellig samenzijn met gelegenheid om iets te drinken. Er zal ook diavoorstelling met foto’s van weekend kampen, … te zien zijn. Om 18u start onze jaarlijkse kaas- en wijnavond.

Heeft u ook dit jaar weer zin in een heerlijk stukje kaas met bijpassende wijnen? Dan kunt u vanaf 18u aanschuiven aan ons heerlijk kaasbuffet! Er zijn natuurlijk ook nog een aantal streekbieren te verkrijgen! Volwassenen betalen voor het kaasbuffet 15 euro, kinderen maar 10 euro. Voor degene die geen kaas lust, is er een vleesschotel voorzien, die wordt aangeboden aan dezelfde prijs als het kaasbuffet! Er wordt ook een dessertbuffet aangeboden met eigengebakken taarten door de leiding van KSA Petegem.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 april via overschrijving op het rekeningnummer van KSA Petegem: BE80 1030 4214 7477. Gelieve uw naam, het aantal personen (kind/volwassene) en de keuze kaas of vlees.

Je kan natuurlijk ook kaarten kopen bij de leiding van KSA Petegem

Vriendelijke groetjes,

De leiding van KSA Petegem