Kaas- en wijn: take-away editie

Beste leden en ouders van leden
 
Mist u net als ons de kaas- en wijnavond van KSA Petegem?
Geen paniek! Dit jaar doen we het terug maar op een iets andere manier. We houden een take-away editie.
 
UIteraard is dit niet met een buffet. We bereiden alles voor in meeneembare porties. Met de hulp van Anne van restaurant De Kroniek te Petegem werd een assortiment van overheerlijke kazen en vleeswaren geselecteerd. Alles wordt voorzien om jullie allen een super lekkere kaas- of vleesschotel aan te bieden.
 
Volwassen (vanaf 12j) betalen voor de kaasschotel €15 en kinderen (tot 12j) €10. Voor degene die geen kaas lusten is er zoals elk jaar een vleesschotel voorzien, aan dezelfde prijzen als de kaasschotel! Beiden worden voorzien van garnituren en brood.
 
Wat is een kaas- of vleeschotel zonder een goed wijntje? In samenwerking met drankencentrale Allaert kan u bij ons een bijpassend wijntje aankopen. De prijs voor een flesje wijn bedraagt €10 met een keuze uit witte of rode wijn.
 
Naar jaarlijkse traditie hebben we ook terug een tombolaprijs voorzien. De prijs bedraagt een waardebon van restaurant De Kroniek ten bedrage van €50.
 
De tombolavraag is als volgt: hoe lang is de totale leidingsploeg tezamen (37 personen)? Dit moet uitgedrukt worden in meters en centimeters.
 
1 gokje bedraagt 2 euro, 3 keer gokken kost u slechts 5 euro.
 
Inschrijven kan tot en met zaterdag 17 april 2021 via onderstaande knop:
 
OPGELET:
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangen van het correcte bedrag op het rekeningnummer van KSA Petegem: BE80 1030 4214 7477. Gelieve uw naam + voornaam en het totaal aantal personen te vermelden (volwassen/kind).
 
Het afhalen van deze heerlijke schotels zal coronaproof plaatsvinden aan ons lokaal (Kastanjelaan 29, 9800 Deinze) op zaterdag 24 april tussen 16u en 19u of op zondag 25 april tussen 9u en 12u.
 
Hopelijk tot dan!
 
De leiding van KSA Petegem