Inschrijven weekend -12

WEEKEND -12 


Het is weer bijna zover, het KSA weekend voor de -12 komt eraan! Voor alle groepen zal het weekend plaatsvinden in Poperinge, en we gaan van start op 17 maart tot 19 maart. Zorg dat jullie allemaal kaar staan op de parking aan de Brielpoort in Deinze om 17:30!


Doorheen dit weekend zullen alle leden de fantastische wereld van Vikings leren kennen! Doorheen de 3 dagen dat we aanwezig zijn zullen de dappere -12 groepen samen spellen moeten spelen om zo te bewijzen dat zij effectief de beste Vikings ooit zijn!


Inschrijvingsinformatie


Een vlotte inschrijving maakt alles 10x leuker! Volg dus zeker deze stappen:


1) Zorg dat jouw zoon/dochter zeker en vast al ingeschreven is bij onze KSA
2) Wij vragen een overschrijving van €35 per lid (voor ouders met een sociaal tarief = €30) naar het rekeningnummer BE80 1030 4214 7477


Vermeld zeker en vast de naam + groep van jouw zoon/dochter + weekend -12


3) Stuur een bevestigingsmail naar vercoutere.thibo@gmail.com met alle details nog eens vermeld. Bevestigingsmail is verplicht om de inschrijving af te ronden.

PS: Inschrijvingen kunnen tot 10 maart 2023 (10/03/2023)

De weekendplaats bevindt zich in de Bethunestraat 11, 8970 Poperinge. Wij zorgen voor de heenreis met de bus. Afhalen dienen jullie te doen. Na inschrijving, ontvangen jullie een weekendboekje over hoe en wat. Verdere info volgt dus nog.


Twijfel niet om mee te gaan, het wordt een super leuk weekend! Lieve groetjes van jullie voltallige leiding


Amber, Anouk, Arne, Arno, Arthur, Bea, Dries, Elias, Emiel S, Emiel V, Gauthier, Gert-Jan, Gilles, Iben, Jasper, Joran, Lander, Laure, Lucas, Lune, Matthias, Michiel, Milan, Nathan, Nicolas, Noah, Numa, Pieter-Jan, Richard, Rinn, Simon, Thibo, Tibo, Xander, Yaro