Inschrijven kaas- en wijnavond

Beste leden, ouders van leden, vrienden, ...

Wij nodigen u graag uit op de 9ste editie van onze succesvolle Kaas-en Wijnavond op zaterdag 16 februari!

 

 

Voor onze leden:

De dag begint reeds in de namiddag. Voor onze leden is er om 14u activiteit op de speelplaats van Leiepoort campus Sint-Hendrik (Guido Gezellelaan 105, 9800 Deinze). Om 17u is deze activiteit spijtig genoeg afgelopen, maar niet getreurd, want van 17u tot 18u voorzien wij een korte ouderavond. Alle leeftijdsgroepen oefenen die namiddag een actje dat ze zelf mogen kiezen en om 17u mogen de ouders dit komen bewonderen. Vanaf 17u gaat onze bar open. Om 18u start ook onze jaarlijkse kaas- en wijnavond.

Voor iedereen:

Heeft u ook dit jaar weer zin in een heerlijk stukje kaas met bijpassende wijnen? Dan kunt u vanaf 18u aanschuiven aan ons heerlijk kaasbuffet! Er zijn natuurlijk ook nog een aantal streekbieren te verkrijgen! Volwassenen (vanaf 12j) betalen voor het kaasbuffet 15 euro, kinderen (5-11j) maar 10 euro. Voor degene die geen kaas lust, is er een vleesschotel voorzien, die wordt aangeboden aan dezelfde prijs als het kaasbuffet! Er wordt ook een dessertbuffet aangeboden met eigengebakken taarten door de leiding van KSA Petegem.

Inschrijven kan via Onderstaande link

Vergeet niet uw inschrijving is pas definitief na een betaling via een overschrijving op het rekeningnummer van KSA Petegem: BE80 1030 4214 7477 (vermeld de naam en het totaal aantal personen. Inschrijven kan tot dinsdag 12 februari!

 

Je kan natuurlijk ook kaarten kopen bij de leiding van KSA Petegem

Vriendelijke groetjes,

De leiding van KSA Petegem