Infoavond Weekend en zomerkamp -12

INFOAVOND KAMP EN WEEKEND -12

Beste ouders

Het tweede deel van het werkjaar 2018-2019 is gestart en met dit kijken wij al met veel enthousiasme uit naar het komend weekend en onze zomerkampen. Dit zijn keer op keer zeer leuke dagen waar amusement centraal staat.

Al enkele jaren merken wij dat er heel wat vragen en misschien zelfs wat onduidelijkheden waren over het weekend, het zomerkamp, en alles wat hierbij komt kijken. Er werd besloten om een infoavond te organiseren. Net zoals vorig jaar zal deze infoavond opnieuw doorgaan.

Tijdens de infoavond zullen we uitgebreid toelichten wat een kamp / weekend nu eigenlijk inhoudt, wat we zoal doen, waar we verblijven, in welke bedden we slapen, wat we te eten krijgen, …

Deze infoavond zal doorgaan op woensdagavond 13 februari in ons lokaal. De presentatie gaat van start om 19:30u. Daarna krijgen jullie de mogelijkheid om iets te drinken en nog even een babbeltje te slaan met de leiding van uw kind(eren).  Op die manier hopen wij dat iedereen met een gerust hart hun kapoen op weekend of op kamp stuurt.

Wat?
Infoavond over weekend/kamp

Wanneer?
Woensdagavond 13 februari 19:30u

Waar?
Lokaal KSA Petegem (Kastanjelaan 29, 9800 Deinze)

Voor de geïnteresseerden: De datum van het kamp en het weekend vind je hieronder:

ZOMERKAMP:

Kabouters en Pagadders:    4 tot en met 9 augustus
Sloebers en Joro’s:               31 juli tot en met 9 augustus
 

WEEKEND:

Alle -12 groepen:                  29 tot en met 31 maart

Voor meer vragen kan u steeds terecht bij de leiding.  Neem zeker ook een kijkje op onze website of facebookgroep voor allerlei informatie.