Eindactiviteit -12

Dag liefste KSA’ERS!

Hier is de brief van de superleuke eindactiviteit!

Wij (de voltallige leiding) hebben ook dit jaar weer een fantastische eindactiviteit voorzien voor alle -12 leeftijdsgroepen samen. Dit jaar gaan we naar de Zoo van Antwerpen!

Deze activiteit zal doorgaan op zaterdag 29 juni 2019. We spreken allemaal samen af aan het station van Deinze om 8u30 stipt want onze trein vertrekt om 8u53. Het voorziene uur van terugkomst is 18u05.

We verwachten dat iedereen een lekker lunchpakket meeneemt zodat we ’s middags lekker kunnen smullen, jamjamjam.

Aangezien in ons klein Belgenlandje het weer niet altijd te voorspellen is, hopen we dat de weergoden ons goed gezind zijn. We hebben met de nodige motivatie en inzet de Zoo van Antwerpen helaas niet kunnen overtuigen om onze toffe groep gratis naar binnen te leiden. Voor de volledige dag vragen we 20 euro voor leden van de -12. Voor de leden van de +12 wordt er dit jaar een andere eindactiviteit voorzien, voor hun volgt de brief nog. In de prijs zit zowel een treinticket, ticket zoo alsook een lekker tussendoortje. Graag hadden wij jullie in KSA-outfit gezien ( Sjaaltje, T-shirt, … ) zodat we jullie zeker goed kunnen zien.
 

Praktische info:

·       Zaterdag 29 juni 2019.

·       STIPT aanwezig 8u30 in het station van Deinze.

·       Terug in het station van Deinze 18u05

·       Overheerlijk lunchpakket + voldoende drinken.

·       Aangepaste kledij ( vaste schoenen, regenvest, zonnecrème, petje, ksa-kledij, … ).

·       Kostprijs: €20

·       Maximum 5 euro zakgeld

·       Goed humeur!

Inschrijven kan gebeuren door het onderstaande strookje ingevuld en met gepast bedrag binnen te steken in enveloppe op een van de volgende adressen voor 23 juni 2019.

KSA Petegem

Kastanjelaan 29, 9800 Deinze

Tibo Le Roy

Krekelstraat 80, 9800 Deinze  


Mijn kind/kinderen:……………………………………………………………………………………………………………Groep(en): Pagadders - Kabouters - Sloebers - Joro’s (Omcirkel wat past)

Aantal:……….. X €20 = ……………

Handtekening ( ouder ):