Bioscoopactiviteit -12

Dag pagadders, kaboutertjes, sloebers en joro’s

Op 3 maart gaan we met de -12 naar de film! Dit gaat door in de Cinestar in Waregem. De Joro’s en Sloebers gaan naar “De buurtpolitie: de tunnel” en de kabouters en pagadders gaan naar “Ferdinand”

We verzamelen met z’n allen om 13u aan het station van Deinze om de trein naar Waregem te nemen om 13u20. Wees zeker op tijd want de trein wacht niet! De terugkeer wordt verwacht rond 16u40, als er geen vertragingen zijn op het spoor natuurlijk.

Dit uitstapje zal 10 euro kosten. Omdat wij de plaatsen in de bioscoop op voorhand willen reserveren, is het noodzakelijk om op voorhand in te schrijven. Gelieve het onderstaande strookje + het geld in een gesloten envelop voor woensdag 28 februari 2018 af te geven aan 1 van je leiding of bij onderstaande adressen.

Tiemon De Ruyck                   KSA lokaal
Torenpark 70                          Kastanjelaan 29
9800 Deinze                            9800 Deinze                                                         

Opmerking: Te laat ingeschreven = niet meegaan! Wees dan ook op tijd!

Heel veel liefs, de -12 leiding

Anna, Stef, Seppe, Xander, Klaartje, Tiemon, Valentine DM, Gentiel, Wout, Febe, Stan, Fien, Jorben, Valentine DC, Julia, Yentl, Andres, Jarni, Anthony Jens, Leonie, Celine, Rune, Kato & Maarten

--------------------------------------------------------------------------------------------   
Met dit strookje schrijf ik, ……………………………………………………………, van de pagadders/ kabouters/sloebers/joro’s* in voor de bioscoop op 3 maart 2018 & betaal hierbij €10.

*schrap wat niet past                                  Handtekening van mama/papa;