Inschrijving zomerkamp -12

Beste ouders 

Het -12 zomerkamp gaat dit jaar door in Antwerpen van 31 juli tot 9 augustus (Sloebers en Joro’s) en van 4 tot 9 augustus (Pagadders, Leeuwkes en Kabouters).  

Als gevolg van de huidige coronamaatregelen zullen de inschrijvingen dit jaar opnieuw digitaal verlopen. Dit wil zeggen dat de leiding spijtiggenoeg ook dit jaar niet bij jullie thuis zal langskomen. Voor de inschrijvingen zullen wij werken met een Google Forms die jullie op 18 juni via mail zullen ontvangen.  
 
Echter is er nog iets dat dit jaar anders zal verlopen dan andere jaren. We kunnen dit jaar namelijk maar een maximum aantal leden meenemen op kamp. Dit komt doordat ons kampterrein al 3 jaar op voorhand vast ligt en deze een maximum capaciteit heeft die we niet mogen overschrijden. 

Hoe zal dit nu in zijn werk gaan: voor elke groep zetten we de inschrijvingen open voor 28 leden. Indien de groep waar uw zoon of dochter in zit volzet is, wordt u doorverwezen naar een wachtlijst. Uit ervaring weten we dat niet elke groep met 28 leden zal zijn, wat wil zeggen dat sommige groepen groter kunnen worden dan 28 personen en sommige groepen kleiner zullen zijn dan 28. Indien uw zoon of dochter de groep mag vervoegen, krijgt u ruim op voorhand een bevestigingsmail.  

Doordat we dit jaar met een maximumcapaciteit op kamp zullen gaan, wordt de inschrijvingsdatum ook vervroegd. De inschijvingen zullen starten op 18 juni en lopen tot 2 juli. Dit zodat wij iedereen ruim op voorhand kunnen contacteren en zodat uw zoon of dochter zich voldoende op voorhand kan klaarmaken om met ons op kamp te gaan. 


Met vriendelijke groeten
De -12 leiding 


Voor vragen kunt u altijd terecht bij onderstaande personen:

 
Rune Wullens
wullens.rune@gmail.com
+32 474 13 94 24

Yaro Van Beversluys
yaro.v.b57@gmail.com
+32 471 47 30 33